Svensk klassisk massage

Klassisk massage som bearbetar ömmande, stela muskler. Sänker stressen i kroppen, ökar cirkulationen och gör dig smidigare och mer avslappnad. Anpassas efter kundens behov och önskemål. Vid behov används även Koppning.

Behandlande massage/Idrottsmassage

En tuffare och mer djupgående massage för dig som tränar mycket. Påskyndar återhämtningen. Individuell behandling som kombineras med triggerpunktsbehandling och stretching. Vid behov används även Koppning och Kinesiotejp.

Koppning / Cellulitbehandling

Koppning är en gammal traditionell läkekonst som har blivit mycket populär.
Koppning är ett mycket effektivt sätt att öka cirkulation av blod och lymfa i ett område och samtidigt få en mycket behaglig massage. Med koppningsmassage kan du även läka ut hudbristningar samt förebygga/behandla celluliter.
Jag använder mig av silicon koppor och det vakuum som bildas ökar blodgenomströmningen och bidrar till att transportera bort slaggprodukter i bindväven.
Koppning ger ökat välbefinnande och används ofta vid muskelspänningar, senfästesinflammationer, celluliter och för att öka cirkulationen.

Viktigt: Undvik koppning om du lider av hjärtproblem, högt blodtryck, är diabetiker, strokepatient, gravid eller äter blodförtunnande medel.

Lymfmassage

Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen. Lymfmassagen består av strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning och ibland något djupare grepp för att lösa upp stopp och fibroser. Behandlingen blir därför en blandning av strykningar i lymfflödets riktning, muskelmassage, andning och tryck.
Detta är en mycket lugnande behandling, eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad! Lymfsystemet stimuleras att arbeta bättre utan att öka blodcirkulationen.
Behandlingen passar ALLA, men speciellt personer med någon typ av mindre svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom. Klienten brukar uppleva sig “lätt i kroppen” efter massagen

Tidbokning!